Wild Rose Lovasközpont
Központ

Home Igénylés
Istállók Nevelőknek
Tenyészet Versenypark

Chat

Chatszabályzat
hírdetés, alpári stílus tabu
Gen&Milka
Bejelentkezés

Hírek a tenyészetből

nem történt fedeztetés

Barátaink


 
Nevelde

Nos, a neveldéről pár szót.
Fontos, hogy nem támogatjuk túlzottan a saját lovak ide költöztetését, de természetesen erre is van lehetőség. Amennyiben már legalább egy lovadnak van 15 eredménye, áthozhatod hozzánk máshonnan egy lovadat, illetve akkor is, ha vele szeretnéd elkezdeni nálunk a nevelést, ebben az esetben viszont tudnod kell, hogy az adatlapot saját magadnak kell kitöltened. Ha mindezt megértetted, küldj egy e-mailt a geno.dda@gmail.com címre, és megkapod tőlünk az adatlapot, amit kitöltve kell visszajuttatnod hozzánk. 

Az, amitől egyedivé válik a neveldénk, a pontozás, illetve a képek rendszere. Minden lóról 5 darab képet láthatsz, ezzel az öt képpel kell elkezdened a nevelést, illetve a versenyzést, és bizonyos pontonként (10 pont) kaphatsz hozzá még egy-egy képet. Nem kell megijedni, pontokat gyűjteni egyáltalán nem nehéz, de erről még úgyis olvashatsz a későbbiekben. 

Ami feltűnő lehet, hogy a választható lovak legtöbbjének nincs fedeztetési engedélye. Ezt a "Nevelőknek" menüpont alatt szerezheted meg, ha lovadnak már minimum 8 darab képe van.

Istállód létrehozásához szükséged lesz egy adatlapra, melyet (értelemszerűen) az "Istálló létrehozása" feliratra kattintva érhetsz el.

Szabályaink nincsenek, gondozás nem szükséges, csupán arra szeretnélek megkérni, hogy havonta egyszer látogasd meg az állatorvost a lova(i)ddal.

Pontrendszer

Választható lovak

Istálló létrehozása

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu